Comunicat de presă - #selfie69 îşi întâlneşte publicul la avanpremierele cu actorii şi echipa

De luni, 5 septembrie #selfie69 isi intalneste publicul la avanpremierele cu actorii si echipa.

Cea mai asteptata comedie romaneasca a anului, #selfie69, intra pe marile ecrane din 16 septembrie. In intampinarea evenimentului, protagonistii filmului si regizoarea Cristina Iacob se vor intalni cu publicul din tara intr-o serie de spectacole de avanpremiera, unde fanii fenomenului #selfie vor avea ocazia sa urmareasca in premiera cea de-a doua parte a povestii cu cel mai mare succes romanesc de box-office in 2014.

Olimpia Melinte, Vlad Logigan, Sali Levent, Flavia Hojda, Alex Calin, Alina Chivulescu si Codin Maticiuc, precum si vedete din showbiz care sustin filmul se vor intalni cu publicul in prima saptamana de avanpremiere in tara.

Avanpremierele de gala vor avea loc in Constanta (Cinema City/City Park), in 5 septembrie, la Braila (Cinema City) si Galati (Cinema 3D), in 6 septembrie, apoi la Iasi (Cinema City), in 7 septembrie, la Bucuresti (Cinema City AFI), in 8 septembrie, la Ploiesti (Cinema City), in 9 septembrie. Sambata, 10 septembrie, echipa va aduce #selfie69 la Bucuresti (Grand Cinema Digiplex), iar in 11 septembrie, la Brasov (Cinema One).

'Abia asteptam intalnirea cu spectatorii si suntem nerabdatori sa vedem reactiile voastre. Este un film facut pentru voi si este foarte important pentru noi sa va intalnim', spune regizoarea Cristina Iacob, care nu va lipsi de la evenimentele din tara.

#selfie69. It's a fucking love story
#selfie69 (2016) este sequel-ul succesului de public #selfie (2014), cel mai bine vandut film romanesc al anului 2014 si va fi lansat in cinematografe in 16 septembrie, distribuit de ZAZU Film.

Dupa aventura din #selfie, de dinainte de bacalaureat, #selfie69 spulbera mitul urban potrivit caruia casnicia nu aduce fericirea... Ba dimpotriva! Dar, pentru a ajunge la aceasta concluzie, cele trei gratii bune si nebune din #selfie, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) si Ana (Flavia Hojda) trebuie sa treaca prin capcanele, tentatiile si pericolele ce apar in urma unui pariu total 'prajit', ce devine viral pe facebook: care dintre ele se marita prima in trei zile?! Asa ca, plecate-de-acasa, atat la propriu cat si la figurat, ele cauta cu inversunare inelul mult visat de fiecare mireasa latenta. Dupa cateva preludii si tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se asteptau!

Din distributie fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Calin (Brain), Levent Sali (Mihai), alaturi de Alina Chivulescu (Cecilia) si Razvan Vasilescu (Nea Ceausu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Ralea, Alex Bogdan, Andrei Hutuleac, alaturi de actori consacrati sau debutanti, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihut, Radu Gabriel, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Pistereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan.

Loredana Groza, Antonia, Razvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Valcan, Virgil Iantu, Speak, Codin Maticiuc sunt cativa dintre invitatii speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache si Tudor Potra, iar imaginea ii apartine lui Barbu Balasoiu. #selfie69 este produs si distribuit de Zazu Film.

Bucuresti, 2 septembrie 2016
Anca Romanescu | PR | 0732 144 570 | anca@punkpr.ro

Descarcă PDF

Contact informații de presă

Anca Romanescu [pr] 0732.144.570 anca@punkpr.ro

Contact office

Str. Pitar Moș nr. 19, București, sector 1, România
Telefon: 0318.255.301
Email: studio@zazufilm.com

DESCARCĂ PRESS KIT