Principalele personajele masculine din #selfie69

14 septembrie 2016

Începem cu cei trei ”masculi feroce” din film: Magi, Brain şi Mihai.

Cum se spune pe moldoveneşte: ”Cine iubeşte, plăteşte?”

Magi (Vlad Logigan), Brain (Alex Călin) şi Mihai (Sali Levent) habar nu aveau de acest lucru înainte de începerea filmărilor la #selfie69, regizat de Cristina Iacob. Cu o lună înainte de lansarea celui mai aşteptat film românesc al anului, cele trei personaje pot spune că au aflat deja de mult... Şi asta cu vârf şi îndesat... Atât cum se scrie, cât şi cum se pronunţă acest adevărat slogan neoficial al filmului: ”Şini iubieşti, plătieşti”! Iar interpreţii celor trei protagonişti – Vlad Logigan, Alex Călin şi Sali Levent - n-au aflat-o de la oricine, ci de la temuta ”Femeia Bilă”, cea mai tare mafioată-matroană ”di pisti Prut”, interpretată de legendara Maia Morgenstern!

Astfel, cei trei ”masculi feroce”, Magi, Brain şi Mihai vor ajunge în vizorul acestei periculoase reţele de traficanţi de carne vie şi vor simţi pe propria piele ce înseamnă ca Maia să-şi ia foarte în serios rolul…

MAGI. VLAD LOGIGAN

Magi este magicianul grupului. Haios şi răsfăţat. Îi place să fie mereu în centrul atenţiei. Îşi câştigă existenţa vânzând parfumuri. Pentru că nu-l face să pară prea masculin, îi ascunde acest lucru lui Roxi şi o minte că face trucuri la grădiniţă. Asta îi cam încurcă relaţia şi viaţa.
Ar face orice pentru Roxi, mai puţin să şteargă apa de pe jos la baie şi să schimbe litiera pisicii. Prietenii lui se bazează pe el în orice fac, pentru că Magi nu zice niciodată nu. E sarcastic şi îşi doreşte să o ducă pe Roxi într-o călătorie în jurul lumii. Când vine vorba de infracţiuni, Magi este primul care ştie cum să fugă.

Vlad Logigan despre #selfie69

„Dacă eşti un puritan extremist vei fi contrariat de filmul nostru. Pentru că vei vedea femei goale, oameni care fumează iarbă sau băieţi care fură prostituate de la bordel, urmăriri cu maşina, recompense, furt de opere de artă... Dar asta este doar pentru oamenii închistaţi. Filmul urmăreşte în principiu trei teme: dragoste, prietenie şi sex. De obicei, astea se mai amestecă.
Nu am căutat să epatăm nici cu nuditatea şi nici cu înjurăturile. Eu şi Olimpia formăm un cuplu şi în această a doua parte a filmului, #Selfie69. Nu veţi vedea scene de sex cu noi. Deoarece suntem cu partea mai romantică, cu iubirea, cu despărţirile. Nu vă gândiţi însă într-un sens siropos”.

BRAIN. ALEX CĂLIN

Brain este creierul grupului, după cum sugerează porecla. Face totul foarte calculat, ordonat, corect şi sincer, deci plictisitor. Este enervat de ideile proaste ale lui Mihai, care le piperează existenţa. Brain are un sistem pentru orice, inclusiv pentru dragoste. O iubeşte pe Ana, dar simte că relaţia trebuie să se dezvolte până ajung Acolo.
Preocupat mai mult cu studiile şi pasiunea lui de a face racheta, nu îşi dă seama exact de ce se întâmplă pe lângă el. Se trezeşte într-o situaţie limită şi face tot posibilul să ascundă adevărul de Ana şi să readucă ordinea în grupul lui de prieteni.

Alex Călin despre Brain

„Bogdan (Brain) s-a născut într-un mic oraş de provincie din România şi a considerat că singura soluţie de a nu se „îngropa”, asemeni părinţilor lui, în oraşul natal este să înveţe bine şi să nu uite niciodată că visul său este acela de a ajunge pe lună. În drumul său spre acest ţel şi din dorinţa de a se descurca pe propriile puteri a fost nevoit, de-a lungul timpului, să facă tot felul de compromisuri, mai mult sau mai puţin legale.
Influenţat de singurii săi doi prieteni din copilărie, Mihai şi George, Brain ajunge să-şi folosească cunoştinţele informatice şi tehnice şi pentru altceva decât construirea rachetei sale. Însă tot datorită lor ajunge să o cunoască pe Ana, o fată cu care împărtăşeşte aceleaşi pasiuni şi de care se îndragosteşte. Doar că, de multe ori, viaţa nu poate fi calculată şi anticipată la fiecare pas, aşa cum şi-ar dori el, astfel că la un moment dat este pus în situaţia de a-şi adapta felul în care priveşte viaţa, prietenii, cariera şi dragostea.”

MIHAI. LEVENT SALI

Mihai este golanul grupului. Cocalar, ţigan vesel, cu tupeu, care se bagă în tot felul de afaceri, din care intră în belele. Ca un prieten adevărat, îşi bagă şi prietenii cu el în încurcătură. Pe Mihai îl interesează distracţia şi afacerea care de multe ori merg mână în mână, pentru că pe el îl distrează furatul şi infracţiunile. Banul simplu e cel mai bun, acesta este motto-ul lui în viaţă. După ce se îndrăgosteşte de o prostituată, Mihai îşi arată latura sensibilă şi cavalerismul de care nimeni nu îl bănuia. Îşi bagă prietenii în belele, dar tot el are ideea care să îi scoată şi chiar să le rămână câte ceva pe lângă.

Levent Sali despre Mihai

„Mihai este un idiot câteodată, dar într-un sens plăcut… Sarcastic, mare miştocar. Este sufletist, chiar dacă nu arată. Un golan, unul dintre cei mai mari! Şi, mai ales, iubeşte fetele. Pe toate. Bineînţeles că are o foarte bună impresie despre el! Ce îmi place foarte mult la el este faptul că îşi ţine prietenii aproape.
Pot spune că Mihai seamănă putin cu mine. De fapt, l -am construit după mine.”
 

NEA CEAUŞU. RĂZVAN VASILESCU

Descrierea personajului

Ceauşu este tatăl comunist al Anei. Şi-a crescut singur fata după ce şi-a pierdut soţia. Încearcă să fie şi mamă şi tată, dar reuşeşte să fie un tată restrictiv obsesiv. Găseşte noi pasiuni în viaţă: Cecilia, iarba şi tango-ul. Toate noile pasiuni îl fac să fie mai relaxat şi să o piardă pe Ana de sub mâna lui strictă.
Spre surprinderea Ceciliei, Ceauşu se bucură de pariul fetelor. Îşi doreşte ca fiica lui să se mărite într-un sfârşit şi să nu mai trăiască în concubinaj ca puşcăriaşii. Spre finalul pariului nu mai înţelege nimic, dar se mândreşte cu fata lui când vede că educaţia dată a dat roade.