Principalele personaje feminine din #selfie69

14 septembrie 2016

Crina Semciuc, Olimpia Melinte şi Flavia Hojda, cele trei graţii bune şi nebune, fac pariul vieţii şi al generaţiei lor în #Selfie69

Vlad Logigan, Sali Levent şi Alex Călin - protagoniştii din #selfie69 - îşi iau o mare porţie de ”hard-core moldoviniesc” de la mafioţii din Chişinău conduşi de Maia Morgenstern

#selfie69 spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea... Poate chiar dimpotrivă! Dar, pentru a ajunge la această concluzie, trei graţii bune şi nebune, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) şi Ana (Flavia Hojda) trebuie să treacă prin capcanele, tentaţiile şi pericolele ce apar în urma unui pariu total ”prăjit”, ce devine viral pe facebook: care dintre ele se mărită prima în trei zile?!

Aşa că, plecate de acasă, atât la propriu cât şi la figurat, ele caută cu înverşunare inelul mult visat de fiecare mireasă latentă. După câteva preludii şi tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se aşteaptă! Şi, dacă se lasă şi cu finalizare (aka căsătorie), asta rămâne de văzut... Începând din 16 septembrie, în cinematografele din toată ţara!

ROXI. OLIMPIA MELINTE

Romantica incurabilă, care visează la o dragoste ca în The Notebook. În #Selfie (2014) era fata plinuţă, de gaşcă, complexată, dar mereu cu dulciuri la ea. În relaţia cu Magi s-a descoperit pe sine şi a început să îşi urmeze visul. Studentă la film, Roxi sparge tiparele şi este ea însăşi. Luptă pentru dragostea adevărată, fie cea a unui bărbat sau cea a prietenelor ei. Copilul răsfăţat şi lăsat mult prea liber al Ceciliei (Alina Chivulescu) şi sora vitregă a Anei (Flavia Hojda), după ce mama ei s-a căsătorit cu Nea Ceauşu. Îşi doreşte să se căsătorească cu Magi (Vlad Logigan), din grupul băieţilor.

Olimpia Melinte despre Roxi

Roxi este infuzia mea de adolescenţă, toată paleta ei de culori, crizele, bucuriile, eşecurile şi-au făcut loc în mine şi au creat o tânără puternică şi hotărâtă, "her own hero", aşa cum spune RoxyFoxy.

O tânără care nu are nevoie de clişee, care nu vrea să arate ca toate celelalte fete, care are personalitate, are forţă şi ştie ce vrea. Am avut de învăţat multe de la Roxi şi sper să aibă acelaşi impact şi asupra tinerilor de azi, prea pierduţi în stereotipuri şi în eroi de plastic.

YASMINE. CRINA SEMCIUC

Liderul/obraznica grupului. Fata frumoasă, de bani gata. Îi place aventura şi de fiecare dată alegerile ei proaste au legătură cu proful de istorie, bărbatul pe care îl iubeşte, dar care nu îşi doreşte o relaţie cu ea. Face totul din teribilism. Ştie că poate avea tot ceea ce îşi doreşte pentru că este sexy şi are bani. Şi-ar dori să poată cumpăra şi dragostea, pentru că aşa a fost crescută. Părinţii ei i-au oferit bani în loc de iubire şi atenţie.
Descoperă că dragostea nu are preţ şi nu ştie cum să o obţină. Roxi şi Ana sunt singurele din viaţa ei care îi oferă dragoste necondiţionată, iar prietenia lor este pe primul lor pentru Yasmine. Ele îi vor binele şi, în urma pariului pus, trebuie să se ducă la şcoală, în loc să se plimbe zi şi noapte prin cluburi şi la petreceri.

Crina Semciuc despre Yasmine

Yasmine este un caracter complex, plin de viaţă, care îşi asumă orice decizie pe care o ia. Este vulcanică, dinamică, asumată, e ca o gură de aer proaspăt pentru cei din jur. Are o relaţie sinceră de prietenie cu Roxi şi Ana, ea e sufletul acestei prietenii, motiv pentru care suferă că cele două prietene au pe cineva şi ea a rămas singură. Yasmine caută iubirea adevărată, fără să-şi dea seama, deşi începe lăsându-ţi impresia că este doar un copil răsfăţat. Ea doar parcurge drumul unui adolscent către maturitate.

ANA. FLAVIA HOJDA

Fata frumoasă, cuminte şi deşteaptă a grupului. LAME! Studentă la conservator, învaţă să cânte la violoncel. Şi-a urmat visul muzicii, deşi era pe lista de admişi la Princeton. Are relaţia perfectă cu Brain – “creierul” din gaşca de băieţi. Este fata lui Nea Ceauşu (Răzvan Vasilescu), fiica vitregă a Ceciliei. Mama ei a murit când era mică. Ana are un sistem de valori bine fixat datorită educaţiei stricte primite de la tatăl ei.
Este vocea raţiunii în fiecare boacănă a grupului şi se alătură nebuniei din dorinţa de a le proteja pe fete. Este foarte sigură pe ea şi pe dragostea lui Brain. Atât de sigură, încât nu poate concepe un refuz de la el şi intră într-o spirală a nebuniei, din care iese umilită. Ana îşi doreşte idependenţă şi demnitate, şi asta obţine.

Flavia Hojda despre Ana

Simt că am crescut împreună cu Ana, şi am învăţat lucruri de la ea, în drumul nostru spre maturizare. Lucrând la personajul ăsta am învăţat mai multe despre mine, şi am reuşit să trec de unele bariere şi limite care se formaseră în jurul meu. A fost o provocare. Şi tot datorită unei provocări, Ana îşi îmbrăţişează viaţa şi se descoperă pe ea. E traseul adolescentei care, încet, devine femeie.
Devine mai stăpână pe ea şi pe deciziile ei, chiar dacă se lasă din nou târâtă în belele de prietenele ei.
E în stare să facă multe lucruri la care nu s-ar fi gândit niciodată pentru a-i proteja pe cei pe care îi iubeşte. Şi asta o face să devină puternică.

 

CECILIA. ALINA CHIVULESCU

Descrierea personajului

Cecilia, mama lui Roxi. Haioasă, de gaşcă. A crescut-o pe Roxi singură şi nu ar vrea ca aceasta să-i repete greşelile când vine vorba de căsătorie. Încearcă mereu să fie mai mult prietena fiicei ei, decât mamă. Roxi este cea mai preţioasă persoană pentru ea. Deşi şi-a găsit un alt bărbat, tot Roxi rămâne pe primul plan. Se implică mereu în viaţa ei şi vrea să o ajute să îşi îndeplinească visurile. Încearcă să încurce planurile de căsătorie ale Roxanei… Ajunge să o ajute pe fiica ei când vorbesc ca fetele şi sfatul ei o face pe aceasta să îşi dea seama ce îşi doreşte de fapt de la viaţă. 

Alina Chivulescu despre Cecilia

”Cel mai greu lucru pe lumea asta e să-nveţi să fii mamă. O mamă bună pentru copilul pe care-l ai, nu cea pe care ţi-ai fi dorit-o tu să o ai. Pentru ce-l pregăteşti, cum îl protejezi, cum îl laşi să înfrunte lumea, câtă libertate îi dai, cât îl constrângi... Ceci are partea asta mişto, în ciuda "prea-relaxării" ei :), reuşeşte să fie lângă copilul ei când are el nevoie; şi să găsească limbajul şi ”armele” potrivite timpului trăit de Roxi. E probabil ce numim azi o mamă cool :). Ştie să-şi asigure fata că oricând îi e şi prietenă.

Este o altă etapă de viaţă, greşeli mai mici sau mai mari ale părinţilor şi copiilor, dar aceeaşi bucurie de a trăi :).”