Performanţă istorică: "#Selfie69", primul film românesc cu peste două milioane de lei încasări la box office

19 octombrie 2016

"#Selfie69", regizat de Cristina Iacob, este primul film românesc ale cărui încasări depăşesc pragul de 2 milioane de lei,aproape de două ori mai mult decât filmul clasat pe poziţia a doua în topul filmelor româneşti. La finalul săptămânii trecute încasările "#Selfie69 s-au ridicat la 2.051.236 lei.

Super-comedia este un succes şi la capitolul public, filmul fiind vizionat până acum de 118.869 spectatori.

“Este o performanţă pe care o merităm cu toţii, atât noi, echipa din spatele acestui film, împreună cu actorii, cât si noi, românii. Avem un film de succes făcut în ţara noastră, cu actorii noştri şi asta ar trebui să devină o normalitate”, spune regizorul Cristina Iacob.

“Faptul ca lumea a prins încredere că facem şi filme de calitate, pentru care merită să dea 15 lei să se distreze este un semn că vom avea în sfârşit spectatori. Îmi doresc să facem filme văzute de sute de mii de spectatori, că miloane suntem. Le mulţumesc tuturor celor care deja au fost la #Selfie69 şi îi invit pe cei care nu l-au văzut încă să meargă în sala de cinema pentru o experienta de neuitat. Acum, cât îl mai prind la cinema”, adaugă Cristina.